Avionska karta Beograd Hamburg Wizz Air

Potrebna mi je avionska karta Beograd Hamburg Wizz Air za odlazak 02. septembra i povratak 9. septembra. Koji je red letenja i koja je cena karte? Josif Kocić, Pirot

Posetilac: Josif Kocić, Pirot
Datum: 10.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avionska karta Beograd Hamburg Wizz Air

Poštovani gospodine Kociću,

Letovi na liniji Beograd-Hamburg-Beograd počinju da se obavljaju uskoro. Avionska karta Beograd Hamburg Wizz Air avio kompanijom se može kupiti već sada! Za tražene termine putovanja (02.09.20- 09.09.20.) cena POVRATNE avionska karta Beograd Hamburg Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7654 dinara. To je sasvim pristojna cena za povratnu avionsku kartu Beograd-Hamburg-Beograd. Uživajte u Hamburgu, jednom od najpoznatijih lučkih, privrednih i kulturnih gradova u Evropi, a za sve što Vas zanima u vezi avionska karta Beograd Hamburg Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Sve najbolje!

Važna pitanja za avio karte za Hamburg

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hamburg?

Iz Beograda za Hamburg možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hamburg?

Avio karte za Hamburg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hamburg?

Avio karte za Hamburg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hamburg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Red letenja na liniji Beograd Hamburg

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Hamburg-Beograd koji počinju uskoro će se odvijati tri puta nedeljno ( ponedeljkom, sredom i petkom) u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Hamburg sa polaskom u 13:35h i sletanjem u 15:50h.

- Iz Hamburga za Beograd sa polaskom u 16:25h i sletanjem u 18:35h.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Hamburg